19-20/01/2019 Tornooi Lendelede

januari 27, 2019 hoplahoi
Foto’s: Vanbaelenberghe Jan

Zaterdag namen 5 van onze judoka’s deel aan het tornooi. Bjarne, Jasper en Robbe in de U13 en Lucas en Thomas in de U11.

Bjarne kon 1 kamp winnen maar verloor de andere 2.

Jasper won 2 kampen en verloor en één

En om de stijgende lijn voort te zetten won Robbe alle drie zijn kampen.

Zowel Lucas als Thomas wonnen elk 2 kampen en verloren er één.

Op zondag hadden we ook 5 deelnemers: In de U15 traden Gils, Jitske en Nathan aan, in de U18 Hanne en in de U21+ Kirina.

Gils was voor zijn eerste deelname aan een tornooi in de U15 vrijgeloot voor de eerste ronde en verloor zijn kamp in de tweede ronde waardoor hij ineens uitgeschakeld was.

Jitske zat in een poule met 5. Ze liep in het begin van haar eerste kamp al snel tegen een counter en verloor zo. Haar 3 andere kampen kon ze echter allemaal met ippon winnen wat haar een mooie tweede opleverde.

Voor Nathan was het ook het eerste tornooi als U15. Hij verloor zijn eerste kamp en blesseerde zich in de tweede kamp waardoor hij forfait moest geven voor de rest van het tornooi.

Hanne verloor haar eerste kamp, maar won de kamp voor de herkansing waardoor ze haar eerste tornooi als U18 toch nog kon afsluiten met een mooie derde plaats.

Kirina won haar eerste kamp, maar verloor de tweede na een gelijk opgaande strijd. Ook zij kon haar kamp voor de herkansing winnen waardoor ze ook nog een derde plaats uit de brand sleepte.

Volgende halte : Provinciaal Kampioenschap in Ieper op 3 februari. Supporters zijn altijd meer dan welkom.