september 26, 2021 JC Middelkerke

Bij het begin van het nieuwe seizoen behaalden Justine, Emma, Jan, Robbe en Vic een blauwe gordel ! Een dikke proficiat !

 • Blauwe gordels sept 2021
  Blauwe gordels sept 2021
augustus 22, 2021 JC Middelkerke

Ook dit najaar organiseren we 8 sessies kleuterjudo voor alle kleuters van het tweede en derde kleuterklasje.  De kleuterjudo gaat door telkens op zondagvoormiddag van 26 september tot 28 november (excl. zondagen in de herfstvakantie).

Dus wil jouw kleuter ook rollen, springen, vallen en weer opstaan op onze tatami?  Of ken je een kleuter vol energie die weleens de eerste kneepjes van judo wil leren?  Neem dan zeker contact op met ons.  De plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij.

Verdere info vind je op onze site, of neem contact op met één van de bestuursleden.

april 29, 2021 JC Middelkerke

                               )

                               )

april 17, 2021 JC Middelkerke

We willen alle kleuters en ouders van de kleuterjudo bedanken voor een supergeslaagde eerste reeks kleuterjudo ! We hebben ontzettend genoten van jullie enthousiasme !

 • Kleuterjudo voorjaar 2021
  Kleuterjudo voorjaar 2021


 • Kleuterjudo voorjaar 2021
  Kleuterjudo voorjaar 2021

februari 23, 2021 JC Middelkerke

Elke zondag van februari en maart leren jongens en meisjes van het tweede en derde kleuterklasje de eerste kneepjes van judo.  Zo leren ze groeten, vastpakken, en zelfs al wat echte Japanse judowoordjes zoals hajime (begin) en mate (stop).

Benieuwd naar meer ?  Check meer foto’s op onze facebookpagina, of neem contact op met onze club !

februari 14, 2021 JC Middelkerke
 • Kleuterjudo JC Middelkerke
  Kleuterjudo JC Middelkerke

Op 7 februari startte de eerste editie van de kleuterjudo.

Jongens en meisjes van het tweede en derde kleuterklasje zetten hun beste beentje voor om samen met Ludo van de Judo hun eerste judostapjes te zetten.

Omwille van de coronamaatregelen wordt in twee groepjes getraind.  Een eerste groepje traint van 10 tot 11, een tweede van 11 tot 12, en dit elke zondag van februari en maart.

Meer foto’s vind je op onze facebookpagina!

januari 31, 2021 JC Middelkerke
januari 17, 2021 JC Middelkerke

In februari starten we met Kleuterjudo. Acht opeenvolgende zondagen zijn kleuters van het tweede en derde kleuterklasje welkom voor training van 10u30 tot 11u30.

Ben je geïnteresseerd om jouw kleuter spelenderwijs kennis te laten maken met judo ? Ken je kleuters in je vriendenkring of familiekring die gebeten zijn door de judomicrobe ?

Check dan zeker verder de site voor alle informatie, of neem contact op met één van de bestuursleden.

Tot binnenkort !

PS : Het aantal deelnemers is beperkt, schrijf dus snel in !

december 7, 2020 JC Middelkerke

We laten ons niet kisten door Corona, ook in december haalden deze drie judoka’s een nieuwe gordel.  Proficiat aan Luan, Alexis en Elena !

november 24, 2020 JC Middelkerke

Dankzij de coronasubsidie die onze club mocht ontvangen van de gemeente Middelkerke, zullen alle leden die in het werkjaar 2019 – 2020 behoorden tot de categorie Jeugd (t.e.m. 18 jaar), een deel van het betaalde lidgeld kunnen recupereren.

De terugbetaling bedraagt 50% van het lidgeld.  Deze som zal automatisch teruggestort worden in de loop van de maand december.

Sportieve groeten, en houd het veilig.