4/02/18 U15 op Provinciaal Kampioenschap te Ieper.

februari 6, 2018 hoplahoi
Tekst & foto’s: Jan Vanbaelenberghe

De club had 3 vertegenwoordigers in de U15: Hanne en Jitske bij de meisjes en Pieter bij de jongens.

Jitske moest onverwacht uitkomen in de categorie -44kg in plaats van de -40 kg waardoor ze in de zelfde categorie zat als Hanne. Dit zorgde er wel voor dat uiteindelijk de helft van het podium werd bezet door JC Middelkerke daar Hanne Provinciaal Kampioen U15 -44 werd , ze kon eindelijk eens winnen van haar zwarte beest Britt Breemeersch en was daar misschien nog wel gelukkiger mee dan met de gouden medaille, en Jitske behaalde een derde plaats.

Bij de jongens was Pieter vrij geloot voor de eerste ronde. Hij won zijn eerste kamp maar verloor zijn kamp in de halve finale alsook de kamp voor de herkansing. Ondanks goede judo viel hij naast het podium.

Volgende week gaan Hanne en Jitske naar Tielt voor het Vlaams kampioenschap, alle supporters zijn meer dan welkom!!