4/12/2016 U9, U11 & U13 Tornooi Lichtervelde

december 4, 2016 hoplahoi No comments exist
Verslag & foto's: Jan Vanbaelenberghe

 

Robbe De Vooght mocht , of moest , de spits afbijten vandaag. Zijn eerste twee kampen kon hij niet winnen ( in zijn tweede kamp stond hij op een gegeven moment wel voor met een yuko en een waza ari) maar zijn derde kamp kon hij overtuigend en met een mooie worp winnen.

Voor Elias De Clerck was het de eerste keer dat hij aan een tornooi deelnam, hij heeft goed gevochten maar niet kunnen winnen.

Bjarne Talloen kon één van zijn drie kampen winnen. We zien zijn niveau met elk tornooi omhoog gaan, dat beloofd veel goeds voor de rest van het seizoen.

Mathieu Gheyle is ook goed bezig en won 2 van zijn 3 kampen.

In de U13 deed Caro Deschepper voor het eerst in lange tijd nog eens mee. Ze zat ,net als alle meisjes van de club, in een poule van 3. Haar eerste kamp won ze, de tweede verloor ze.

Jitske Vanbaelenberghe kon voor de eerste keer dit seizoen een kamp winnen, maar haar tweede kamp verloor ze. De eerste winst van het seizoen is wel een serieuze opsteker voor haar.

En om het onthouden van de resultaten niet te moeilijk te maken heeft ook Hanne De Vooght één kamp gewonnen en één verloren. Ze verloor opnieuw van haar zwart beest Britt Breemeersch, maar heeft haar wel serieus laten zweten voor haar overwinning!

Bij de jongens heeft Pieter Debeuckelaere alle 3 zijn kampen gewonnen. Zijn tweede kamp heeft hij gewonnen door zeer mooi over te nemen toen zijn tegenstander hem tegen de grond werkte.

In de U9 was Alexander Verstegen letterlijk en figuurlijk niet goed wakker, hij kon geen van zijn drie kampen winnen.

Thomas Deknudt debuteerde in de U9 en kon 2 van zijn drie kampen winnen. De tweede kamp verloor hij op beslissing van de scheidsrechter en, zonder chauvinistisch te willen zijn, vonden alle aanwezigen van de club dat hij mooiere judo had gebracht dan zijn tegenstander en dus eigenlijk een 3 op 3 had verdiend.

Tot dusver het verslag van de laatste wedstrijd van 2016. Namens het voltallige bestuur wil ik iedereen prettige en veilige eindejaarsfeesten toewensen.

Wij hopen jullie massaal te mogen begroeten op het feest voor ons 10-jarige bestaan op 7 januari in de Branding in Middelkerke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *