30/09/2018 U15 Battle of the kyu’s Wachtebeke

oktober 2, 2018 hoplahoi
Tekst: Vanbaelenberghe Jan

Drie  van onze Judoka’s namen deel aan het tornooi in Wachtebeke.

Pieter won zijn eerste 4 kampen met ippon maar verloor de kamp voor de eerste plaats met een Waza Ari. Aan zijn inzet zal het zeker niet gelegen hebben want hij is tot de laatste seconde blijven aanvallen.

Hanne geraakte niet door de poule fase van haar eigen gewichtsklasse, maar toen ze gevraagd werd om een klasse hoger te kampen omdat er daar niet genoeg deelnemers waren  kon ze wel winnen. Geen podiumplaats in haar eigen gewicht categorie, maar dus wel een mooie tweede plaats in de  hogere klasse.

Jitske kon de eerste kamp in haar poule al in de begin seconden met ippon beslechten, maar verloor haar tweede kamp. Dit was toch genoeg om door te gaan naar de halve finale en een derde plaats te behalen.