SPORTIEF IN DE ZOMERVAKANTIE !!!!

juni 25, 2017 hoplahoi

Beste judoka’s en ouders

 

Het judo seizoen loopt op zijn einde en onze jeugd kijkt al uit naar 2 maanden grote vakantie. Zowel lichaam als geest kunnen dan genieten van wat welverdiende rust. Dit wil echter niet zeggen dat we dan niets meer mogen doen om onze conditie een beetje op peil te houden. Op woensdag 2 augustus vanaf 18h organiseert de sportdienst van de gemeente Middelkerke een City Trail. Het is een wandel of loop tocht van 10 km met een parcours dat eerst langs de zeedijk richting Westende loopt om dan meer landinwaarts en door een aantal openbare gebouwen terug te keren naar het startpunt. We zouden hier als club willen aan deelnemen en zoeken bij deze judoka’s en sportieve ouders of sympathisanten die willen mee wandelen of lopen. Het is de bedoeling om als groep te vertrekken en aan te komen, daarom ook dat de inschrijvingen worden gecentraliseerd bij Jan Vanbaelenberghe zodat iedereen die mee doet met dezelfde golf van wandelaars of lopers kan vertrekken. Het inschrijfgeld bedraagt 7€ voor inwoners van Middelkerke en 10€ voor niet inwoners. We bekijken nog met de sportdienst of we als middelkerkse club iedereen kunnen inschrijven aan 7€. Een deel van de opbrengst gaat naar kom op tegen kanker, buiten onze eigen fysiek steunen we dus ook nog een goed doel . Voorstellen om nadien nog gezamenlijk iets te gaan eten of drinken zullen zeker in overweging worden genomen.

Meer praktische informatie over de city trail kan je terugvinden op de website van de gemeente Middelkerke : https://www.middelkerke.be/nl/evenementen/citytrailmiddelkerke

Wie zich wil inschrijven mag voor 30 juni een mail zenden naar : Jan.vanbaelenberghe1@telenet.be.  Hij neemt de praktische organisatie op zich.

 

Sportieve groeten

 

Het Bestuur