23/10/2016 U9, U11, U13 Ooigem

oktober 26, 2016 hoplahoi No comments exist
Verslag: Jan Vanbaelenberghe

Na de mooie prestaties van onze clubgenoten op zaterdag was het aan de meisjes en jongens van de U9, 11 en 13 om op zondag ook zo’n goede prestatie neer te zetten.

 

In de U11 hadden we 3 deelnemers Robbe De Vooght, Bjarne Talloen en Gils Debeuckelaere.

Robbe kon één kamp winnen met ippon maar de twee andere kampen verloor hij.

Voor Bjarne was het de eerste keer dat hij deelnam aan een tornooi. Hij moest duidelijk nog wennen aan de snelheid en felheid van de kampen op een echt tornooi. Desondanks kon hij toch één van zijn drie kampen winnen met een mooie worp die hem een ippon opleverde.

Gils kon zijn eerste kamp winnen met ippon, de tweede kamp eindigde gelijk waarop de scheidsrechters zijn tegenstander tot winnaar uitriepen en zijn derde kamp verloor hij.

 

In de U13 namen Jitske Vanbaelenberghe, Hanne De Vooght en Pieter Debeuckelaere deel.

Jitske zat in een poele met drie, maar was tijdens beide kampen heel de tijd op achtervolgen aangewezen. Ze verloor dan ook beide kampen zonder zelf te kunnen scoren.

Hanne was goed aan haar eerste kamp begonnen maar bezeerde zich aan de nek en moest voor verzorging naar de rode kruis post. Ze moest forfait geven voor de volgende kampen. Hopelijk genees je snel Hanne.

Pieter ging voor dezelfde uitslag als zijn broer. Eerste kamp gewonnen met een mooie worp, de tweede kamp verloren en de derde verloren op beslissing van de scheidsrechter.

 

In de U9 nam enkel Alexander Verstegen deel. Onze jongste deelnemer behaalde het beste resultaat van de dag. Zijn eerste kamp verloor hij, maar de twee volgende kampen kon hij telkens met een mooi worp en ippon winnen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *