8/10/2016 U11 & U13 Lendelede

oktober 9, 2016 hoplahoi No comments exist
Verslag en foto’s: Jan Vanbaelenberghe

In de U11 en U13 namen 4 van onze judoka’s deel : Jinke en Jitske Vanbaelenberghe en Gils en Pieter Debeuckelaere.

In de U11 was eerst Jinke aan de beurt, haar eerste kamp verloor ze en in de tweede kamp gaf ze een voorsprong met waza ari uit handen en verloor ze toen haar tegenstander 2 waza ari’s kon scoren. Daarna was Gils aan de beurt. Voor hem was het een jaar geleden dat hij nog aan een tornooi had deelgenomen. Zijn eerste kamp verloor hij, maar de twee volgende kampen kon hij winnen. Ik denk dat hij een beetje jaloers was op de stunt van zijn broer vorige week want in zijn laatste kamp wachtte hij ook tot de allerlaatste seconde om een achterstand met 2 Yuko’s om te zetten in winst met waza ari.

In de U13 kon Jitske geen van haar 3 kampen winnen. Haar laatste kamp eindigde in een scoreloos gelijkspel maar de jury riep haar tegenstander uit tot winnaar.

Pieter verloor zijn eerste 2 kampen maar kon in schoonheid afsluiten door zijn laatste kamp te winnen met twee waza ari’s.

Volgend weekend krijgen zowel judoka’s als ouders en coaches een welverdiend weekendje rust om dan op 23 oktober terug af te spreken op het tornooi van Ooigem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *