2/10/2016 U9 & U11 & U13 Brugge

oktober 5, 2016 hoplahoi No comments exist
Verslag en foto’s: Jan Vanbaelenberghe

Op zondag 2 oktober namen 9 van onze judoka’s deel aan het jeugdtornooi Olympia in Brugge. Het was een sterk bezet tornooi met een grote Engelse delegatie.

In de U9 namen Jasper Decocker en Alexander Verstegen deel. Jasper kon 2 van zijn 3 kampen winnen wat goed was voor een eerste plaats in zijn poule. Alexander kon 1 van zijn 3 kampen en werd daarmee derde .

In de U11 namen Jinke Vanbaelenberghe, Robbe De Vooght, Arthur Seys en Mathieu Gheyle deel. Jinke kon 2 van haar drie kampen winnen, Robbe won alle drie zijn kampen, Mathieu kon ook 2 van zijn 3 kampen winnen en Arthur kon ,ondanks zijn volledige inzet, geen kamp winnen .

Bij de U13 namen Hanne De Vooght, Jitske Vanbaelenberghe en Pieter Debeuckelaere deel. Hanne won 2 van haar 3 kampen, Jitske trof 2 tegenstanders die een klasse te sterk waren en kon niet winnen. Pieter won alle drie zijn kampen, bij de tweede kamp hield hij er wel de spanning in door pas in de allerlaatste seconde zijn achterstand ( yuko ) om te buigen naar een overwinning met Waza Ari.

We danken alle judoka’s voor hun inzet. Jitske en Arthur hebben niet kunnen winnen maar hoeven zich niets te verwijten en zijn weer een ervaring rijker. Volgende week is er het tornooi in Lendelede en krijgen ze kans op een sportieve revanche.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.